Неділя, 05.05.2024, 16:41
НВК с. ПоступельГоловна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Чи знаєте ви що...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пишіть нам
POSTUPELNVK@UKR.NET
Ми на vk.com
Наша сторінка на vk.com
Головна » Архів матеріалів
8 березня у Будинку Культури с. Поступель відбудеться святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню. Початок о 14.00. Вхід вільний. :)))
Переглядів: 488 | Додав: POSTUPELNVK | Дата: 08.03.2012 | Коментарі (0)

Земля зітхає ледве чутно

 І прокидається від сну...

 І березень дарує чудо,

 Розпочинаючи весну.

 Це чудо – в усмішках чарівних,

 У морі квітів навкруги.

 Ми Вас вітаємо царівни,

 Найкращі, милі, дорогі.

 

 Весна барвистим рушником

 Протерла зимове віконце,

 І знов пташиний лине спів,

 І яскравіше світить сонце.

 І молодіють знов жінки,

 Як проліски зеленолисті,

 А усмішки, немов квітки,

 Цвітуть грайливо на обличчях.

 

 В цей день, а також в день майбутній,

 Нехай ці квіти не зів’януть,

 А незабудкою, коханням,

 Провісником щасливим стануть!

 Неначе сніг, хай сум розтане,

 Добром і ласкою зігрітий,

 І біла смуга в долі стане -

 На все життя, у цілім світі!

 

 Хай пролісок перший дарує вам ніжність,

 А сонце весняне дарує тепло

 У березні вітер несе хай надію

 І щастя, і радість, і тільки добро!

Переглядів: 540 | Додав: POSTUPELNVK | Дата: 08.03.2012 | Коментарі (0)

Кожен зареєстрований користувач може закинути на цей сайт свої фотографії, які пов'язані зі школою. Для цього потрібно натиснути на одне із меню сайта, а саме Фотоальбоми і натиснути додати фотографію. Там вибрати розділ до якого належить фото і завантажити її. Завантажуйте свої фото і коментуйте чужі фото. Якщо виникли якісь питання пишіть на електронну адресу postupelnvk@ukr.net або на форумі Рекомендації стосовно вмісту шкільного сайту. Зробимо цей сайт кращим разом!
Переглядів: 552 | Додав: POSTUPELNVK | Дата: 29.02.2012 | Коментарі (0)

В рамках проведення тижня знань безпеки життєдіяльності в НВК було проведено свято ... Читати далі »
Переглядів: 660 | Додав: POSTUPELNVK | Дата: 28.02.2012 | Коментарі (0)

Сьогодні у НВК був представник Старовижівського професійного ліцею. Він розповів учням 9-го та 11-го класів про умови вступу в їх ліцей.

Професії з яких проводиться підготовка.


на базі базової загальної середньої освіти (9 класів) з отриманням повної загальної середньої освіти:

1. Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування, водій автотранспортних засобів (категорія "С”) - термін навчання 3 роки.
2. Електрогазозварник, водій автотранспортних засобів (категорії "С”) - термін навчання 2.5 роки.
3. Кухар, кондитер - термін навчання 3.5 роки.

1. Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів (категорій "В”,”С”) - 10 місяців.

2. Маляр, штукатур - 10 місяців.

3. Слюсар з ремонту та обслуговування автомобілів, водій автотранспортних засобів (категорій "В”,”С”) - 1.5 роки.

  Усі професії інтегровані, тобто випускники по завершенню навчання отримують не менше двох професій.< ... Читати далі »
Переглядів: 732 | Додав: POSTUPELNVK | Дата: 28.02.2012 | Коментарі (0)

Зі святом Вас, захисники Вітчизни!


23 лютого народ України святкує День захисника Вітчизни. В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв'язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі. Ми були і є свідками радикальних змін, які відбуваються і в нас, і в усьому світі. В інших вимірах живе й наше суспільство. Але не можна забувати, відкидати все те, що цьому передувало. Священною є пам'ять про нашу перемогу і про тих, хто її виборював і платив найдорожчою ціною.

Всі ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни уособлюють всі етапи розвитку нашого славетного війська: ті хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу.

Користуючись нагодою, хочу привітати Вас з Днем захисника Вітчизни, побажати міцного здоров'я, щастя, творчої наснаги і успіхів в нелегкій праці захисника Батьківщини.

Переглядів: 569 | Додав: POSTUPELNVK | Дата: 23.02.2012 | Коментарі (0)

Шановні батьки!
  Територіальне Управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій у Волинській області, управління освіти та науки Волинської облдержадміністрації стурбовані великою кількістю випадків травмування і загибелі дітей під час пожеж в державі. З початку року в Україні на пожежах загинуло 13  дітей, а травмовано 16. Під час зимових морозів, різко зростає ймовірність трагічних випадків через небезпечне поводження на вулицях та на льоду,  а також з газом, пустощі дітей з сірниками, порушення правил експлуатації електричних та обігрівальних приладів тощо.
Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека. Діти не завжди відчувають небезпеку, а тому часто стають жертвами незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.
Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Це варто зусиль!
Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, побутовою хімією, ліками, електричними приладами. Не залишайте дітей без нагляду, ховайте від них сірники, не дозволяйте користуватись обігрівальними та електроприладами без нагляду! Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з дітьми про необхідність поважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть її вірним діям на випадок побутових надзвичайних подій. Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А для того, щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, необхідно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.
Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нашого вміння навчити їх правил безпеки, а телефон служби порятунку – «101»!

Переглядів: 575 | Додав: POSTUPELNVK | Дата: 20.02.2012 | Коментарі (0)

1-3 березня 2012 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться ІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2012».

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ» (Лист МОНмолодьспорту України № 1/9-231 від 31.03.11 р.).

Розпорядженням Кабінету Міністрів України  виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

До участі у виставці «Сучасні заклади освіти – 2012» запрошуються: навчальні заклади вищої освіти: університети, академії, інститути, коледжі, технікуми; професійно-технічні училища; загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї; позашкільні та дошкільні установи освіти; заклади післядипломної освіти, спеціалізовані курси, дистанційні центри навчання; академічні наукові установи; наукові та навчально-методичні центри навчання і виховання молоді; зарубіжні навчальні заклади, міжнародні організації та агенції; підприємства - виробники засобів навчання та представництва світових компаній-виробників; асоціації, фонди, видавництва навчально-методичної літератури.

Широкомасштабна експозиція виставки 2011 року представила 745 провідних навчальних закладів, підприємств, видавництв з 27 регіонів України, а також учасників з Росії, Аргентини, Швейцарії, Китаю, Словаччини та Польщі. Свої програми на виставці презентували Американські Ради з міжнародної освіти ACTR/ACCELS, Консультаційний центр освіти в США, Програми імені Фулбрайта в Україні, Німецька служба академічних обмінів (DAAD) та CampusFrance.

В церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь і оглянули експозицію Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Д.В.Табачник, Президент Національної академії педагогічних наук України В.Г.Кремень, Президент Національного центру «Мала академія наук України» С.О.Довгий, директор компанії «Виставковий Світ» С.В.Рудько, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий Світ» В. В.Сокол.

З більш детальною інформацією про виставку 2011 року можна ознайомитися в розділі «Підсумки».

Переглядів: 618 | Додав: POSTUPELNVK | Дата: 19.02.2012 | Коментарі (0)

Мета конкурсу – є привернення уваги суспільства до проблем у сфері охорони праці, профілактика нещасних випадків серед учнівської молоді під час навчально-виховного процесу, підвищення рівня знань учнів про проблеми безпеки власного життя.
    Умови проведення та участі у конкурсі розміщено на офіційному сайті управління Держгірпромнагляду  у Волинській області.
    Конкурс складається з двох етапів:
    перший етап впродовж лютого - березня 2012 року – відбіркові регіональні тури;
    другий етап – квітень 2012 року – фінал та оголошення переможців.
    Учасниками конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх та загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів, дитячих будинків та студенти професійно-технічних навчальних закладів тощо трьох вікових груп:
    перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;
    друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років;
    третя група – автори робіт віком від 15 до 18 років.
    Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок.
    Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому господарствах, медичній сфері, будівництві, транспорті, машинобудуванні, металургії та енергетиці тощо.
    Конкурсні роботи для підбиття підсумків конкурсу на регіональному рівні надсилаються учасниками до управління Держгірпромнагляду у Волинській області (43026 м.Луцьк, вул.Кравчука, 22-В тел. (0332) 23-90-87, 23-93-17, факс (0332) 23-90-95) не пізніше 13 березня 2012 року.
    Малюнки мають відповідати таким вимогам:
1.    На конкурс подаються малюнки у довільній графічній, живописній формах виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю.
2.    Розмір роботи не повинен бути більшим за формат А-2.
3.    Роботи не повинні оформлятися рамкою, паспорту, наклейками тощо.
4.    На зворотньому боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити українською мовою:
назву роботи;
прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора;
місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон;
сферу діяльності батьків;
назву навчального закладу.


Переглядів: 644 | Додав: POSTUPELNVK | Дата: 15.02.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
Так.ру
Реклама від Форекс
Разместить объявление
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наша статистика
тИЦ и PR сайта postupelnvk.at.ua
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Соціальні закладки
Друзі сайту

НВК с. Видраниця

НВК с. Замшани

НВК с. Річиця

Державне видавництво «Педагогічна преса»

ANDRIY_SK© 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Разместить объявление