Понеділок, 13.05.2024, 02:46
НВК с. ПоступельГоловна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Чи знаєте ви що...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пишіть нам
POSTUPELNVK@UKR.NET
Ми на vk.com
Наша сторінка на vk.com
Головна » 2012 » Січень » 4 » Міжобласний конкурс учнівських творчих робіт “Я – журналіст!”
02:36
Міжобласний конкурс учнівських творчих робіт “Я – журналіст!”

1. Загальні положення

1.1. Метою проведення міжобласного конкурсу учнівських творчих робіт "Я — журналіст!” (у подальшому — Конкурс) є виявлення та стимулювання творчо обдарованої учнівської молоді, схильної до журналістської діяльності; сприяння її профорієнтації, стимулювання до прояву активної життєвої позиції.

 

1.2. Співорганізаторами Конкурсу є Видавничий дім "ОГО”, а також управління освіти та науки Волинської, Рівненської та Хмельницької облдержадміністрацій, Національний університет "Острозька академія” та Рівненська Мала академія наук учнівської молоді.

 

1.3. Конкурс проводиться відповідно до Положення, погодженого співорганізаторами.

 

 

2. Учасники Конкурсу

2.1. Учасниками Конкурсу можуть бути учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Волинської, Рівненської та Хмельницької областей, а також учні вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, які функціонують на території зазначених областей.

 

3. Умови проведення Конкурсу

3.1.           Учасники Конкурсу повинні надіслати власну творчу роботу обсягом не більше 2 друкованих сторінок формату А4 на одну із двох тем (на вибір):

- "Цікаве — поруч” (тема передбачає розповідь про певне цікаве місце (місця) або певну цікаву людину (нашого сучасника) у своєму населеному пункті, яке учень хотів би показати туристу, котрий приїхав на Волинь, Рівненщину чи Хмельниччину з іншого регіону, або з якою хотів би його познайомити);

- "Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті” (тема передбачає висловлення учнем власних думок, пропозицій щодо можливих напрямків здійснення конкретних позитивних змін у тому населеному пункті чи регіоні, де він проживає (зокрема, щодо вирішення соціальних проблем, проблем дітей та молоді тощо).

 

3.2. До творчої роботи учасник Конкурсу додає есе довільної форми обсягом до 1 друкованої сторінки формату А 4 на тему "Чим приваблює мене професія журналіста”.

 

3.3. До есе та творчої роботи учасник Конкурсу додає на окремому аркуші або в окремому файлі таку інформацію про себе: прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць та рік народження, назву навчального закладу, клас або курс, домашню адресу, домашній та мобільний телефони (якщо є) та фотографію портретного типу (в друкованому або електронному форматі). Обов’язковим є надання письмової згоди одного з батьків на участь дитини в Конкурсі, використання її фото в ЗМІ та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Дана згода має бути подана або на паперовому носієві, або в електронному форматі у відсканованому вигляді. Текст згоди повинен мати такий вигляд: "Я (прізвище, ім’я, по батькові) даю згоду на участь моєї дитини (прізвище, ім’я, по батькові) в міжобласному конкурсі учнівських творів "Я – журналіст!”, використання її фото та творчої роботи в ЗМІ в будь-якому вигляді впродовж будь-якого часу та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Число, підпис”.

 

3.4. Роботи, які не містять інформації, передбаченої пп. 3.2.-3.3, до участі в Конкурсі не допускаються.

 

3.5. Роботи разом із інформацією, передбаченою п.3.3, слід надсилати за адресою організаторів: Видавничий дім "ОГО”, вул. Шкільна, 2, м.Рівне, 33000. На конверті або пакеті або в темі електронного листа з конкурсною роботою та документацією обов’язково слід робити позначку: "Я – журналіст!”. Роботи в електронному вигляді, разом із інформацією, передбаченою п.3.3,  надсилаються на e-mail (електронну адресу) vg2001@ukr.net . Контактна особа від організаторів Конкурсу з питань прийому робіт: Голубєв Віталій Юрійович, головний редактор Видавничого дому "ОГО”, тел.\факс (0362) 62-04-44, 62-04-43, моб. тел. (050) 339-39-85, e-mail: vg2001@ukr.net .

 

3.6. Роботи, які допущено до Конкурсу, публікуються на Рівненському інформаційному порталі Ogo.ua у відповідному розділі. Там само, в міру надходження та обробки конкурсних робіт, публікується список учасників, чиї роботи допущені до участі в Конкурсі. Така публікація автоматично означає реєстрацію роботи на Конкурсі.

 

3.7. Авторські права на надіслані роботи переходять до співорганізаторів. Вони мають право розміщувати їх у друкованих та електронних ЗМІ, включати до збірників та поширювати в будь-який інший доступний їм спосіб разом із фотографіями учасників Конкурсу або без них. Реєстрація роботи на Конкурсі, здійснена у спосіб, передбачений п.3.6, автоматично означає згоду учасника на передачу авторських прав організаторам.

 

3.8. Терміни проведення Конкурсу: початок прийому робіт – 15 грудня 2011 року, закінчення прийому – 1 лютого 2012 року, робота журі — 1-15 лютого 2012 року, визначення та оголошення переможців – 15-25 лютого 2012 року.

 

3.9. Співорганізатори забезпечують поширення інформації про проведення Конкурсу та його умови шляхом:

- розміщення інформації у доступних їм ЗМІ та на інтернет-ресурсах;

- поширення через райміськвідділи освіти, навчальні заклади;

-        в інші доступні їм способи.

4. Визначення та відзначення переможців Конкурсу

4.1.           Журі, яке формується організаторами, розглядає подані роботи, і його члени подають пропозиції щодо визначення та відзначення переможців (1, 2 та 3 місця). Журі має право встановлювати додаткові заохочувальні відзнаки або не визначати володарів окремих призових місць. У будь-якому випадку кількість переможців та призерів Конкурсу перевищуватиме одну особу. Верхня межа кількості призерів не встановлюється. Вирішальний голос при визначенні персонального складу володарів призових місць та порядку розподілу місць між ними належить керівникові конкурсу — головному редактору Видавничого дому "ОГО”.

4.2.            Переможці відзначаються дипломами та подарунками. До їх числа, зокрема, належать: література з журналістики (в тому числі підручники, рекомендовані Міністерством освіти та науки, сім'ї, молоді та спорту України); рекомендації для вступу до ВНЗ; публікації в газетах та на інтернет-ресурсах ВД "ОГО”, які в подальшому завіряються в установленому порядку для використання під час творчого конкурсу у ВНЗ; можливість пройти безоплатне або на пільгових умовах навчання основ журналістики на базі Видавничого дому "ОГО” і ТРК "Рівне 1” тощо. Окремим учасникам видаються посвідчення позаштатних кореспондентів Видавничого дому "ОГО” з терміном дії до 31 грудня 2012 року. (Визначення кола цих осіб належить до виключної компетенції працівників ВД "ОГО”, включених до складу журі).

 

4.3. Організатори мають право залучати спонсорів до відзначення переможців Конкурсу. Спонсори мають право відзначати окремих учасників власними призами на власний розсуд або/та долучатись до відзначення переможців, які вже визначені журі.

 

4.4. Нагородження переможців відбувається публічно, за участі представників співорганізаторів Конкурсу, і висвітлюється у ЗМІ.

Переглядів: 880 | Додав: POSTUPELNVK
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Так.ру
Реклама від Форекс
Разместить объявление
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наша статистика
тИЦ и PR сайта postupelnvk.at.ua
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Соціальні закладки
Друзі сайту

НВК с. Видраниця

НВК с. Замшани

НВК с. Річиця

Державне видавництво «Педагогічна преса»

ANDRIY_SK© 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Разместить объявление